Alimentació Ceràmica
Equipament llar Lleure i cultura
Moda - Equipament Restauració i hoteleria
Salut i cosmètica Serveis
Capital de la Cerámica Ciutat d'Antiquaris Centre Comercial
La Unió de Comerciants aquest Nadal sortejarem un Ford Ka!
La Bisbal encén els llums de Nadal aquest dissabte 2 de desembre
Primer mercat noctàmbul de productes bisbalencs al Terracotta Museu
La Bisbal d'Empordà a so de piano
Unes 12.000 persones visiten la XXVII Fira Mercat al carrer de l’1 de maig a la Bisbal d’Empordà
La XXVII edició de la Fira Mercat al carrer de l’1 maig arriba a La Bisbal amb més de 200 parades
La Bisbal estrena un jardí de flors de ceràmica per dinamitzar L'Aigüeta
L'ENTREVISTA: Els comerciants de La Bisbal donen la benvinguda a la primavera aquest dissabte
La Bisbal d'Empordà celebra el primer dia de rebaixes amb una fira
L'ENTREVISTA: Campanya de Nadal dels comerciants de La Bisbal

Fes-te soci!

Postal

Mapa de La Bisbal d'Empordà

Web oficial de l'Ajuntament de La Bisbal

Oficina de Turisme de La Bisbal d'Empordà

Facebook Federació del Comerç de la Bisbal Twitter Botigues de La Bisbal Instagram Botigues de La Bisbal

inici » notícies » Unes 12.000 persones visiten la XXVII Fira Mercat al carrer de l’1 de maig a la Bisbal d’Empordà
Notícies
Unes 12.000 persones visiten la XXVII Fira Mercat al carrer de l’1 de maig a la Bisbal d’Empordà

1 de maig

Segons la Policia Local de la Bisbal d’Empordà, i d’acord amb la projecció de les persones que es van calcular amb l’estudi d’impacte econòmic de la Fira el passat 2016 (8.000 persones), es pot dir que aproximadament 12.000 persones van visitar la XXVII Fira Mercat al carrer de l’1 de maig. Val a a dir que el bon temps durant tot el matí va permetre que hi hagués un increment de visitants, a diferència de l’edició anterior, que va ser un dia amb molta tramuntana.

Així, s’ha mantingut una elevada participació a la fira, amb un total de 55 botiguers a la Botiga al carrer, 37 marxants del mercat i 110 d’eventuals. Junts, van omplir els principals eixos comercials de la ciutat, des del casc antic fins al passeig Marimon Asprer. Pel que fa a l’espai Fireta –que era la 7a edició- va comptar amb 40 parades de nens i nenes de la Bisbal que oferien els seus objectes de segona mà, especialment joguines i roba.

L’espai d’Art (8a edició) novament va acollir al vestíbul del Mundial la faceta més artística de la fira, especialment amb pintures. Concretament, un total de 17 pintors –majoritàriament amateurs- hi van participar.

La 3a Mostra de Playmobil al castell Palau va esdevenir un dels grans atractius de la Fira, sobretot els diorames muntats a la planta baixa de l’edifici. Prop de 2.000 persones van visitar l’exposició. A la mateixa plaça del Castell hi havia 5 parades de productes de col·leccionisme de Playmobil.

D’altra banda, l’altre espai monogràfic de la Fira es trobava al pavelló firal: la fira de Vehicles d’Ocasió, que celebrava la seva 9a edició. 4 concessionaris de la població hi van exposar vehicles i hi van passar més de 2.500 persones.

A més a més, com ja va essent tradició, es van incorporar diverses activitats paral·leles per atraure el públic familiar a la fira-mercat, com els jocs de la plaça Germans Sitjar, l’exhibició de puntes de coixí per part de l’Associació de Puntaires de la Bisbal o les sardanes promogudes per l’Associació de Sardanes de la Bisbal. L’emissora municipal Ràdio Bisbal va celebrar el 4t aniversari del seu rellançament a la plaça Major, amb un programa especial farcit d’entrevistes, actuacions musicals en directe i un grapat de sorpreses.

Font: La Bisbal d'Empordà
        
disseny web comunicatek