Aquest juny, comprar al teu barri té premi

La Federació del Comerç de la Bisbal, amb el suport de l’Ajuntament, consolida la seva participació en la campanya promoguda conjuntament per tots els nuclis antics de Catalunya que estan dins dels projectes de la Llei de Barris.

La campanya té com a objectiu impulsar el comerç de proximitat del municipi i consisteix en el sorteig de diferents premis entre totes les persones que hagin comprat en els establiments adherits a la campanya en cada municipi, identificats amb un cartell comú.

El període de compra serà de l’1 al 24 de juny i els lots de regal estaran composats per una selecció de productes aportats pels comerciants de cada barri, bé siguin productes alimentaris típics del municipi, entrades per esdeveniments culturals, experiències gastronòmiques, visites guiades i nits d’hotel.

Enguany, hi participen 32 municipis d’arreu de Catalunya i els premis aportats es repartiran entre 32 clients de tots els que hagin omplert les butlletes als establiments participants.

El sorteig de la campanya es farà coincidir amb la cloenda del Festival Daró Folk, el dia 24 de juny. Hi ha haurà trenta-dos guanyadors i, també es farà un sorteig d’un premi especial entre els establiments que hagin donat les butlletes guanyadores.

Aquesta campanya té com a objectiu impulsar el comerç de proximitat del municipi, que com altres sectors econòmics necessita en aquests moments el suport de les administracions, dins les possibilitats de cadascuna.

A la Bisbal, el premi és una visita guiada pel nucli antic, un àpat per a dues persones i una visita al MuseuTerracotta amb una demostració de torn.

Els guanyadors també rebran una peça de la marca Ceràmica de la Bisbal.

Aquest mes de juny comprar a la Bisbal té premi!