Els petits plaers son el punt d’unió dels
comerciants de la Bisbal d’Empordà

Els petits plaers son el punt d’unió dels comerciants de la Bisbal d’Empordà

Gaudeix de la Bisbal, aprofita el centre comercial

La ciutat gaudeix d’una gran riquesa comercial sobretot a la zona del casc antic, un conjunt de comerços de gran qualitat que fan de la Bisbal un lloc privilegiat.
Els comerciants de la Bisbal ofereixen una gran varietat de productes i serveis, que fan que els consumidors puguin trobar allò que desitgen amb la màxima comoditat.
Puntualment, es fan activitats comercials com les Fires-Rebaixes, les Desfilades, … sempre pensant en que els Bisbalencs i els turistes puguin disfrutar i treure un benefici del Centre Comercial de la Bisbal.

Entre els comerços i productes més coneguts trobem les pastisseries que fan el famós pastís bisbalenc. Les carnisseries també són reconegudes pels seus embotits, com a protagonista la botifarra, tant la blanca, com la negre o la dolça. L’altre comerç conegut i amb tradició són les botigues de vímet “conegut per tothom com a mimbre”.

Així doncs, la Bisbal d’Empordà és la definició d’un gran centre comercial a l’aire lliure, caracteritzat pel tracte humà i personalitzat, per les compres familiars i sense aglomeracions, per la qualitat i la varietat dels productes i/o serveis, en resum la Bisbal és el millor centre comercial.

Comprar a la Bisbal és més que comprar, és passejar i gaudir de la ciutat.