Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir.

A partir dels objectius generals de la Llei de barris: projecte transversal, innovador i engrescador, i gràcies a la inquietud de compartir noves experiències entre els barris que desenvolupen aquesta Llei al seu nucli antic, va sorgir la idea de tirar endavant la campanya conjunta de dinamització comercial com un projecte comú per resoldre una necessitat comú: dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat.

Gràcies al treball conjunt i en xarxa de tots els barris adherits, els efectes de la campanya de comerç són multiplicadors, podent arribar més lluny i podent fer una campanya més lluïda, més propera al client. Aquesta campanya és més que una dinamització comercial, donem a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i a més, aconseguint donar a conèixer els nostres territoris.

Tenim el suport de l’Oficina de gestió de Plans de barris, del Departament de Territori i Sostenibilitat, i comptem amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació.

En què consisteix la campanya
Del 2 al 22 de juny de 2014. Totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya opten a guanyar un premi aportat per cadascun dels barris participants.

Trets comuns de la campanya compartits pels diversos barris

· El mateix missatge
“Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”.

· Mateixa imatge
Tots els barris participants tenim el mateix cartell anunciador, les mateixes butlletes de sorteig, una web comú i la mateixa fitxa informativa del premi comú. Gràcies a aquest fet, tothom que passegi pels barris participants, trobarà la mateixa campanya i imatge que el seu propi barri.

· El mateix obsequi principal
Tots els barris lliurem el mateix premi al guanyador de cada municipi. Consisteix en productes i/o serveis aportats per cadascun dels barris participants. Pels municipis participants, és una molt bona forma de donar a conèixer els nostre territori, el nostre patrimoni i la nostra tradició.

· El mateix calendari
La durada de la campanya és d’un mes abans de l’estiu.

· Presentació conjunta de la campanya
El tret de sortida de la campanya es presenta als mitjans conjuntament a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat del carrer Aragó de Barcelona a càrrec del Secretari d’Habitatge, responsable de la Llei de Barris. Per part dels barris participants, a l’acte també hi assisteixen els seus màxims responsables polítics i els tècnics que han desenvolupat la campanya. Aquest nivell de presentació no seria possible sense el treball conjunt i en xarxa.

Més informació

Descarrega el cartell que hi ha més avall