ENCESA LLUMS DE NADAL 2023

Prepareu-vos per omplir de llum màgica aquest dissabte 2 de desembre.

La Bisbal s’omple d’una màgia única amb l’encesa dels llums de Nadal. Yes the Music! presenta aquest esdeveniment, en col·laboració amb la Federació del Comerç de la Bisbal i l’Ajuntament de la Bisbal.

Aquest dissabte, 2 de desembre, a partir de les 17 h, el carrer Ample serà l’epicentre d’una cercavila amb els voltorets i la música del Grup Estable de gralles i timbals de l’Aulatradi de Salt. Seguiu la melodia fins a la Plaça Major, on Yes the Music! oferirà un mini concert per capturar l’ànima festiva.

Per abrigar els cors amb calor, després del concert, us convidem a compartir una xocolatada i vi calent. Un moment per connectar, riure i somriure amb la comunitat.

Afegiu brillantor a les vostres festes i uneix-vos a nosaltres per a aquesta experiència màgica.

L’encesa de llums de Nadal a la Bisbal, un esdeveniment que marca l’inici de les festes nadalenques

Des de fa ja vuit anys, Yes the Music, en estreta col·laboració amb la Federació del Comerç de la Bisbal i l’Ajuntament de la Bisbal, ha estat l’artífex de l’encesa de les llums de Nadal al cor del nostre municipi. Aquesta activitat, que data des del 2016, ha esdevingut una esperada tradició que il.lumina cada racó de la Bisbal amb una màgia única. La coordinació entre Yes the Music i les institucions locals ha estat fonamental per transformar aquesta jornada en un esdeveniment que uneix la comunitat en una celebració de la temporada festiva. Les llums resplendeixen, i les festivitats comencen amb aquest gest inaugural que simbolitza l’esperança, la unió i la tradició. Amb la seva continuïtat al llarg dels anys, l’encesa de les llums de Nadal a la Bisbal es consolida com un punt culminant de l’any, marcant l’inici oficial de les festes nadalenques. Una tradició que no només il·lumina físicament els carrers, sinó també els cors dels qui gaudeixen d’aquest moment especial. Que continuï brillant la màgia nadalenca a la Bisbal, gràcies a aquesta meravellosa tradició!