La Bisbal encén els llums de Nadal aquest dissabte 2 de desembre

La Federació del Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, organitza l’Encesa de llums de Nadal per fer el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal. L’acte començarà aquest dissabte 2 de desembre, a partir de les 18h i comptarà amb el concert del grup Yes the Music i de la Marxing Band de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló.

Més tard, cap a les 19h, es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la nova il·luminació que la Federació del Comerç ha posat com a elements decoratius a diferents punts del municipi. A més, la Federació del Comerç repartirà brou calent a tots els assistents a l’acte per tal de poder fer més suportable la fred de la vesprada. Al llarg de l’actuació musical també hi haurà la projecció del curtmetratge promocional de la federació i alguna sorpresa més.

Com cada any, l’Ajuntament ha instal·lat els llums de Nadal a les zones comercials de la ciutat i ha fet una nova inversió per tal de millorar la il·luminació en determinats trams. La Federació del Comerç, conjuntament amb l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local, organitza diverses accions de dinamització comercial al llarg de l’any. Durant l’època de Nadal -quan hi ha el major volum de vendes als comerços- és quan la Federació del Comerç organitza el major nombre d’accions de dinamització. Enguany, la campanya nadalenca farà tret de sortida amb l’encesa de llums d’aquest dissabte i clourà amb l’inici de les Rebaixes d’Hivern.

Notícia: Ajuntament de La Bisbal