La campanya comercial de Nadal s’enceta amb l’encesa de llums

La Federació del Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, ha organitzat l’encesa de llums de Nadal per donar el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal.

L’encesa del llums que es va celebrar ahir, va tenir el valor afegit de la música del grupYes the Music, també part activa en la organització.

L’acte, va tenir tots els elements per convertir-se en un bon tret de sortida per aquests dies de Festa: brou calent pels assistents, compte enrere per l’encesa, arbres de Nadal repartits a la plaça Major i a la Plaça de l’Ajuntament, etc.

La Federació del Comerç, conjuntament amb l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local, organitza diferents accions de dinamització comercial al llarg de l’any. Però és durant l’època de Nadal, en què hi ha el major volum de vendes als comerços, que la Federació incrementa el nombre d’accions de dinamització.

Aquesta vegada, s’ha editat un fulletó amb tots els actes vinculats a la campanya de Nadal de la Bisbal, que s’encetava divendres 4 de desembre amb l’encesa de llums i que s’acabarà amb les Rebaixes d’Hivern, amb una fira mercat al carrer, el dissabte 9 de gener.