Marató dels 1000 euros

BASES DEL SORTEIG:

Tothom que vulgui podrà participar A La Marató del 1000 euros, un sorteig de 1.000 per a gastar als comerços i serveis associats a la Federació del Comerç de la Bisbal. L’únic requisit per a participar en aquesta acció promocional serà comprar un producte en un establiment i dipositar una papereta en una urna situada en la mateixa botiga.

El guanyador/a se donarà a conèixer el 7 de gener, mitjançant un sorteig a la Plaça Major a les 20H. En cas que no es contacti amb la persona guanyadora en el termini de 48h es tornarà a realitzar el sorteig amb les mateixes butlletes.

El guanyador del premi haurà de fer les compres el dia 4 de febrer, de 18h a 19h acompanyat per una persona de l’organització i permetrà que es registri en vídeo i es facin fotografies en els establiments associats.

Només es permet fer 5 compres d’un valor màxim de 100 euros i la resta un màxim de 50 euros per comerç o servei associat a la Federació del Comerç de la Bisbal. En cas de no gastar-se el premi el guanyador haurà de retornar els productes adquirits. La persona responsable de l’organització anirà controlant l’import gastat.

S’entregarà prèviament un llistat dels comerços associats a la persona guanyadora.

El premiat/da podrà deixar la compra al mateix establiment i recollir-ho posteriorment.

La marató del 1000 euros tindrà un punt de partida que es decidirà mitjançant la tirada d’uns daus que marcaran el punt d’inici de la Marató:

2: sortida Av. Josep Irla

3:sortida Carrer Jaume II

4: sortida: aigüeta nº 128

5: sortida plaça Major

6: sortida Carrer Ample

7: sortida Plaça del President Macià

8: sortida Carrer Francesc Cambó, 12

9: sortida Av. Josep Irla

10: sortida Carrer de Josep Maria Folch i Torras

11: sortida carrer dels Valls

12: sortida carrer Jaume II

El punt de sortida es decidirà a les 17:30 a l’Av. Les voltes, la persona premiada tirarà els daus i a les 18h començarà la Marató dels 1000 euros