Uns 25.000 visitants certifiquen l’èxit de la XXIV Fira Mercat al Carrer de la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal ha valorat molt positivament la XXIV Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig després que aquest dimecres visitessin la Bisbal unes 25.000 persones, segons estimacions de la Policia Local, i es manté la mateixa afluència de públic de visitants respecte l’any passat. L’organització ha destacat també la gran participació a la fira amb més de 100 botiguers i d’uns 100 marxants del mercat i eventuals que van omplir els principals eixos comercials de la ciutat des del Nucli Antic com també el Passeig Marimon Asprer i el carrer de l’Aigüeta.

El regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal, Xavier Dilmé, ha volgut destacar “l’èxit que han tingut en aquesta edició els espais temàtics presents a la fira de l’1 de maig, especialment la fira de vehicles d’ocasió i la fira de Playmobil”.

En aquest cas, la primera edició de la fira de Playmobil ha superat amb escreix les expectatives, ja que més de 1.700 persones han visitat l’exposició de diorames temàtics exposats dins el Castell Palau. Segons Dilmé, “hem igualat els visitants de l’any passat, que va ser una de les edicions més multitudinàries, sense que això hagi suposat cap problema d’aglomeracions, ni de dificultats extremes de pas”.

Finalment, el regidor ha volgut agrair l’esforç de tothom perquè la Fira Mercat hagi estat un èxit, destacant la feina de treballadors municipals, comerciants, marxants, professionals, i entitats i col·lectius del municipi.

Per altra banda, la fira ha anat consolidant l’espai de Fireta amb la presència de 35 parades de nens i nenes de la Bisbal que venien joguines de segona mà i productes elaborats per ells mateixos, l’espai d’Art amb més de 20 artistes participants i la mostra de ceràmica de la Bisbal amb diferents tallers de ceràmica per al públic familiar que es van programar als jardins de Torre Maria. Aquest any s’ha promogut un espai destinat a artesans alimentaris de proximitat a les Voltes d’en Galí.

El bon temps va contribuir a què hi hagués una bona afluència de visitants als diferents espais de la fira, que van poder gaudir de l’oferta comercial de la ciutat i dels productes dels marxants.

Font: Ajuntament de la Bisbal