Amb l’arribada de l’estiu, la Bisbal d’Empordà es converteix en un lloc encara més vibrant i acollidor. És el moment perfecte per aprofitar i fer comerç local, gaudint de tot el que els nostres establiments tenen per oferir.

A la Federació del Comerç de la Bisbal, ens enorgulleix promoure i recolzar els negocis locals que fan de la nostra ciutat un lloc especial. Aquest estiu, us animem a passejar pels nostres carrers, descobrir les nostres botigues úniques i gaudir dels productes i serveis que només es poden trobar aquí.

Fer comerç local no només enriqueix la nostra economia, sinó que també reforça el sentit de comunitat i proximitat que ens caracteritza. Cada compra que feu a una botiga local ajuda a mantenir viu el teixit comercial i cultural de la Bisbal.

A més, durant l’estiu, les entitats de la Bisbal organitzen nombroses activitats que fan de la nostra ciutat un lloc encara més atractiu. Podreu gaudir de la Fira de Circ, la Festa Major, el Daró Folk, el FITM, l‘Empordà Music Festival, i molt més.

Aquest estiu, compra local, dona suport als nostres comerciants i descobreix tot el que la Bisbal té per oferir!