Fira ARTESANA, dos dies dedicats a l’artesania de la ceràmica de la Bisbal

La nostra ciutat, vinculada principalment a l’artesania de a la ceràmica, és un dels centres capdavanters a Catalunya en aquest àmbit. Per aquest motiu, la ceràmica de la Bisbal ha estat declarat Ofici Singular de Catalunya. Aprofitant aquest marc, la Fira Artesana esdevé una fira de referència en el sector.

La Fira, se celebrarà al passeig Marimon Asper els pròxim dies 25 i 26 de març i acollirà artesans de diferents oficis vinguts d’arreu 

Els artesans convidats a la Fira Artesana, oferiran una mostra de qualitat de productes artesans no alimentaris. Tots ells, artesans acreditats que han elaborat tots els productes que es mostraran duran la fira.

La fira també acull una representació de la ceràmica industrial i d’empreses vinculades al sector ceramista de la nostra població.

Adjunts, podeu veure el tríptic de la fira i el targetó informatiu, amb totes les activitats programades per aquests dos dies.

Dia: Divendres 25 i dissabte 26 de març
Horari: de 10h a 20h, ininterrompudament
Lloc: Passeig Marimon Asper

Sectors participants: Artesans no alimentaris acreditats amb carnet d’artesà, empresaris i artesans ceramistes de la Bisbal

Punts d’informació:
Oficina de turisme (C/l’Aigüeta, 17) turisme@labisbal.cat  tel 972645500
Castell Palau (Plaça del Castell s/n) castell@labisbal.cat  tel 972645166