Natural-Ment

Ens plau anunciar que la fira Natural-ment arriba a la Bisbal d’Empordà, amb una gran varietat de productes i serveis per al benestar físic i mental.

Durant aquesta fira podràs descobrir una gran quantitat de teràpies alternatives i naturals, com ara el Tai Chi, ioga, la reflexologia, flors de bach, meditació bols tibetans, la medicina tradicional xinesa, acupuntura, i moltes altres. A més, hi haurà tallers i xerrades per aprendre més sobre aquestes teràpies i com poden ajudar a millorar la teva salut i benestar.

Si busques productes naturals, també hi haurà una gran selecció de productes de cosmètica natural i productes per al benestar. A més, tindràs l’oportunitat de conèixer a molts professionals del sector i descobrir les seves últimes novetats.

No et perdis la fira Natural-ment de la Bisbal d’Empordà, que se celebrarà el cap de setmana del 25 i 26 de març. Una oportunitat única per descobrir les teràpies alternatives i naturals més innovadores i beneficioses per a la teva salut i benestar. Us esperem.